Yerinde üretim; işletmelerin kendi faaliyet alanları dışındaki yemek gereksinimlerini, işinde uzman kuruluşlara devrederek, hem kaliteli hem daha ekonomik koşullarda karşılayabildikleri hizmettir. Firmalar bu şekilde asıl faaliyetleri üzerine yoğunlaşarak daha etkili ve verimli çalışabilmekte, rekabet güçlerini daha da artırabilmektedirler. 

Yerinde üretim yemek hizmeti, genelde çalışan sayıları 150 ve üzeri olan, mevcut mutfaklarının yerinde yemek üretimi için beklentileri karşılayabilecek düzeydeki kurum ve işletmelerin tercihi olmaktadır.  

Yankı Yemek olarak, uzman değerlendirmesi neticesinde müşterilerimizin mutfakları yerinde yemek üretimine uygun olduğu taktirde, yemeklerini kendi mutfaklarında üretilip sunuma hazırlıyoruz.

Yemek menüleri aylık olarak tamamen müşterilerimizin talepleri dikkate alınarak oluşturulur. Gıda mühendislerimiz tarafından düzenli olarak hizmet kalitesi kontrol edilir ve atanan proje sorumlusu  gıda teknikeri üretimin her aşamasında rol alır. 

Müşterilerimiz için güzel bir hizmet sunabilmek adına gereken her şeyi uygulayarak en iyi şekilde sunuyoruz. Mutfak faaliyetlerinde tüm yükümlülüğü üzerimize alıyoruz. Mutfak giderlerinin bütçelenmesi, personel alımı, eğitim ve donanımına, gıda malzemelerinin seçimine, lezzetli ve doyurucu menüler oluşturulmasına,  yemeklerin hazırlanması, günlük kalite ve temizlik standartlarına ve kontrolüne kadar takip ediyoruz.

Türkiye’nin  çeşitli il ve ilçelerinde yerinde üretim mutfağı olan Yankı Yemek olarak sizinde mutfağınızda üretim yapıyor olmak bizim için oldukça keyifli olacaktır. Yerinde mutfaklarda harikalar yaratan Yankı Yemek olarak size bu deneyimi yaşatmaya hazırız. 

Mutfağınızı emin ellere emanet edin! Biz de size seçkin mönüler, lezzetli yemekler üretelim.